sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Eylül 2022

Keanu Reeves Başrollü "Constantine"in Devam Filmi 17 Yıl Sonra Geliyor!

Keanu Reeves, Francis Lawrence'ın yönettiği 2005 yapımı Constantine filminin devamında John Constantine rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor.

Deadline'ın haberine göre Francis Lawrence, senaryoyu Akiva Goldsman ile yazacak ve yönetmen olarak geri dönecek. Bu haber, Keanu Reeves başrollü John Wick'in devam eden başarısının ve geçen yıl uzun zamandır beklenen Matrix Resurrections'ın ardından geldi. Ünlü yıldız, sadece birkaç ay önce karakteri tekrar canlandırmak istediğinden bahsetmişti.

Keanu Reeves'in Başrolde Yer Aldığı Constantine Beyaz Perdeye Geri Dönüyor  - Tamindir

Constantine prömiyerini on yedi yıl önce yaptı ve gişede elde ettiği başarıya rağmen film için devam planları hiçbir zaman ortaya çıkmamıştı. Devam filminin yapımcılığını Bad Robot'tan J.J. Abrams ve Hannah Minghella ile birlikte Akiva Goldsman'in Weed Road Pictures şirketi üstleniyor.

Orijinal filmde Reeves ile birlikte Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou ve Gavin Rossdale de rol aldı. İlk filmin nerede bittiği göz önüne alındığında bu isimlerin geri dönecekleri düşünülse de oyunculardan herhangi birinin rollerini yeniden üstlenip üstlenmeyeceği şu anda belli değil. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu