sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Aralık 2022

Keanu Reeves Başrollü "John Wick 4" Filminden İki Yeni Afiş Yayınlandı!

Keanu Reeves, Chad Stahelski'nin merakla beklenen John Wick: Chapter 4'ündeki John Wick rolüne geri dönüşünü tartışmak üzere geçtiğimiz gün Brezilya'daki hayranlarına katıldı. CCXP panelinde yaklaşan aksiyon filmi için yepyeni bir poster yayınlandı. Poster, çarpıcı kırmızı ve siyah bir tasarıma sahip baş karakter olarak Reeves'in yeni çizimlerini ve takma adı Baba Yaga'yı içeriyor.

Afiş



Çizimden oluşan posterin dışında John Wick'in fotoğrafından oluşan başka bir poster daha yayınlandı.

Afiş



Birkaç hafta önce Keanu Reeves'in Ana de Armas liderliğindeki yan film Ballerina'da da John Wick rolünü yeniden canlandıracağı açıklandı. John Wick: Chapter 4'te Winston olarak Ian McShane ve Charon olarak Lance Reddick'in yanı sıra Bill Skarsgård, The Tracker olarak Shamier Anderson ve The Harbinger olarak Clancy Brown da izleyiciyle buluşacak.

Dördüncü filmde ayrıca Caine (Donnie Yen) ve Shimazu (Hiroyuki Sanada) karşı karşıya gelecek. Reeves yeni filmde Bowery King olarak geri dönen eski Matrix rol arkadaşı Laurence Fishburne ile de yeniden bir araya gelecek. Diğer oyuncular arasında Rina Sawayama, Scott Adkins ve Natalia Tena yer alıyor.

John Wick: Chapter 4, 24 Mart'ta vizyona girecek.

Kübra Karasu