sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Eylül 2021

Knights of the Zodiac Uyarlamasının Başrolleri Açıklandı: Mackenyu, Madison Iseman...

Yükselen yıldız Mackenyu ve Madison Iseman, Toei Animation ve Sony Pictures Worldwide Acquisitions tarafından yapılan 1980'lerin manga ve anime serisi Saint Seiya'nın canlı aksiyon uyarlaması olan Knights of the Zodiac'ın kadrosuna liderlik edecek. Mackenyu aynı zamanda, Japonya'da bir dizi popüler manga uyarlaması yapan uluslararası dövüş sanatları oyuncusu Sonny Chiba'nın oğlu.

Sean Bean, Famke Janssen, Nick Stahl, Diego Tinoco ve Mark Dacascos da filmin kadrosunda yer alacak diğer oyuncular. Toei'nin yapımcılığını üstlendiği filmi The Witcher'da çalışmış Polonyalı animatör ve özel efekt uzmanı Tomasz Baginski yönetiyor. Josh Campbell ve Matt Stuecken filmin senaryosunu kaleme aldı.


Mackenyu

Masami Kurumada tarafından yaratılan ve ilk olarak 1986'da tanıtılan manga ve anime, güçlerini takımyıldızlardan toplayan "The Saints" olarak bilinen savaşçıları konu alıyordu. Dünyayı ele geçirmek isteyen diğer tanrılardan reenkarne tanrıça Athena'yı savunmak için toplanırlar. Bir başlangıç ​​hikayesi olarak adlandırılan filmde Mackenyu, bir sokak yetimi ve serinin baş kahramanı Seiya olarak rol alacak. İçinde Cosmo olarak bilinen mistik bir enerji uyandığında, Seiya, antik Yunan zırhı Pegasus'u fethetmek için bir yolculuğa çıkar ve tanrısal gücünü kontrol etmeye çalışan genç bir kız olan Sienna'nın (Madison Iseman) kaderi için doğaüstü bir savaşta tarafını seçer. Bean, Seiya'yı reenkarne tanrıçayı keşfettiğinde kurduğu Şövalyeler düzenine dahil eden Alman Kiddo adında bir akıl hocasını oynuyor. Tinoco ise savunmasız tanrıçayı öldürmek için kiralanmış bir adam.

Knights of the Zodiac filmi için henüz bir vizyon tarihi belirlenmedi. 

Kübra Karasu