sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ağustos 2022

Korku Filmi "Queen Of Bones"un Kadrosu Genişliyor: Jacob Tremblay, Martin Freeman...

Emmy ve BAFTA Ödülü sahibi Martin Freeman, Jacob Tremblay, Julia Butters ve Taylor Schilling Kanada'da çekimleri başlayan korku filmi Queen of Bones'a liderlik edecekler.

Deadline, Queen of Bones'un sırasıyla Julia Butters ve Jacob Tremblay tarafından oynanan Lily ve Sam adlı iki kardeşin hikayesini anlattığını açıkladı. 1931 Oregon'da geçen filmde çift, dul babaları Malcolm (Martin Freeman) ile uzak bir çiftlikte yaşıyor. Çiftliğin mahzeninden geçerken iki kardeş, İzlandaca bir büyü kitabına rastlarlar ve bu kitabın sadece ormandaki karanlık ve gizemli güçlerle değil, aynı zamanda annelerinin ölümüyle de bağlantılı olduğundan şüphelenmeye başlarlar. İkili, babaları ve arkadaşı Ida May ile (Taylor Schilling) gerçeği ortaya çıkarmak için bir araya gelir.

Martin Freeman, Jacob Tremblay, Julia Butters ve Taylor Schilling

Robert Budreau, 2010 yapımı The Darkest Corner of Paradise'ın senaristi Michael Burgner tarafından kaleme alınan bir senaryodan uyarlanan filmin yönetmenliğini üstlenecek. Budreau, daha önce Delia's Gone, Stockholm ve Born to Be Blue'da birlikte çalışmış olan prodüksiyon şirketi Productivity Media ile bir kez daha iş birliği yapacak. 

Queen of Bones'un çekimleri devam ediyor ve henüz vizyon tarihi açıklanmadı. 

Kübra Karasu