sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Temmuz 2022

Korku Severlerin Favorisi "Çığlık 6"nın Kadrosuna 2 Yeni İsim!

Serinin beşinci filmi, geçtiğimiz Ocak ayında gösterime girdiğinde Paramount için büyük bir hit oldu ve altıncı bir filmin 2023'te gösterime girmesi için hemen hazırlıklar başladı. Yakın zamanda merakla beklenen filmin kadrosuna birçok isim katıldı.

Bloody Disgusting tarafından özel olarak bildirilen habere göre, Samara Weaving ve Tony Revolori kadroya katılan en yeni isimler oldu. İkili, Melissa Barrera, Courteney Cox, Hayden Panettiere, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding ve Jenna Ortega gibi geri dönen serinin tanıdık yüzleriyle birlikte rol alacak.


Samara Weaving & Tony Revolori

Henry Czerny, Dermot Mulroney, Jack Champion, Liana Liberato, Devyn Nekoda ve Josh Segarra altıncı film ile seriye katılacak yeni isimler arasında. Senaryo şu anda hala gizli tutuluyor ancak hikayenin Woodsboro'yu geride bırakıp yeni bir bölüm başlatırken Ghostface cinayetlerinden kurtulan dört kişiyi takip edeceği biliniyor. Filmin çekimleri şu anda devam ediyor.

Scream 6, 31 Mart 2023'te vizyona girmeye hazırlanıyor. Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett yönetmen koltuğunda otururken, James Vanderbilt ve Guy Busick senaryoyu kaleme aldı. Serinin yeni filmi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu