sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 02 Eylül 2022

Levent Cengizhan Sinemanın Gerçek Emekçilerini Unutmadı!

Her fırsatta sinemanın gerçek emekçilerinin sinema salon işletmecileri ve sinema programcıları olduğunu belirten Levent Cengizhan, "Türk sinema tarihi boyunca tüm yapımcılar sinemanın gerçek emekçilerini hep unuttu ama biz unutmayacağız." açıklamasını yaptı.

Levent Cengizhan, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile tüm sinema emekçilerine özel teşekkür etti. Cengizhan konuyla ilgili, "Yapımcılar dijitallerle çalışabilir, televizyonlara proje yapabilir, set çalışanları bu setlerde çalışabilirler ya sinema salon işletmecileri? Yapımcılar sinema filmleri yapmazsa salon işletmecileri ne yayınlayacak? Yazın yapımcılar dijitallere projeler yaptılar, sinema işletmecileri içerik olmadan beklediler, kiralarını ödediler, faturalarını ödediler, elemanların giderlerini ödediler. SİSAY Başkanı Serkan Günay pandemi döneminde devletten destek sağladı da sinema salon işletmecileri nefes alabildi. Yanlış Anlama film ailesi olarak Sektörün en ağır yükünü omuzlarında taşıyan sinema salon işletmecilerine ve sinema film programcılarına canı gönülden teşekkür ederiz. İyi ki varsınız, iyi ki sinema var!" açıklamasını yaptı.

Levent Cengizhan'ın yapımcılığını üstlendiği merakla beklenen yeni komedi filmi Yanlış Anlama 2, 30 Eylül'de sinemalarda vizyona girecek.

İŞTE O PAYLAŞIM