sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Haziran 2022

"Lyle, Lyle, Crocodile"dan Yeni Kareler: Javier Bardem ve Constance Wu Bir Timsaha Ev Sahipliği Yapıyor!

Lyle, Lyle, Crocodile'ın fragmanını dün yayınlayan Sony Pictures, şimdi de filmden yeni kareleri izleyiciyle buluşturdu.

Bernard Waber'in aynı adlı çocuk kitaplarına dayanan müzikal canlı aksiyon filmi, tavan arasında yaşayan eğlenceli sürüngen Lyle'nin varlığıyla karmaşıklaşan Primm ailesinin etrafında dönüyor. Hector (Javier Bardem) ve Primms'in oğlu Josh (Winslow Fegley), Lyle ile çok iyi arkadaş olurlar. Josh'un annesi (Constance Wu) bile Lyle'ı resimlerine ilham kaynağı olarak kullanmaya başlar. Ne yazık ki, komşuları Bay Grumps (Brett Gelman) Lyle'ı ortadan kaldırmak için hiçbir elinden geleni yapmaya çalışacaktır.

Lyle, Lyle, Crocodile ayrıca filmin senaryosunu yazan Will Speck ve Josh Gordon ikilisi ve senarist Will Davies'in yönettiği yetenekli bir yaratıcı kadroya sahip. La La Land ve The Greatest Showman'daki çalışmalarıyla da tanınan Benj Pasek ve Justin Paul; Shaw Mendes, Ari Afsar, Emily Gardner Xu Hall, Mark Sonnenblick ve Joriah Kwamé ile bir araya gelerek filmin şarkılarını besteledi. Pasek ve Paul ayrıca Dan Wilson, Kevin K. Vafi ve Robert J. Dohrmann ile birlikte yürütücü yapımcılık yaparken, Speck ve Gordon da Hutch Parker ile birlikte yapımcılık yapıyor.

Lyle, Lyle, Crocodile 18 Kasım'da sinemalarda! Filmin fragmanını izlemek için tıklayınız.

Yeni Kareler





Kübra Karasu