sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Eylül 2022

Mads Mikkelsen Başrollü "The Bastard"ın İlk Görüntüsü Yayınlandı!

Ünlü oyuncu Mads Mikkelsen'ı, A Royal Affair yönetmeni Nikolaj Arcel ile yeniden bir araya getiren Danimarka yapımı The Bastard'ın ilk bakış görüntüsü yayınlandı.

Merakla beklenen The Bastard'ın ilk bakış görüntüsünde Mads Mikkelsen'ı yılgın bir 17. yüzyıl askeri olarak görüyoruz. Ida Jessen tarafından yazılan ve 2020'nin en çok satan Danimarkalı kitabı The Captain and Ann Barbara'ya dayanan The Bastard'ın yapımı Danimarka, Almanya ve Çek Cumhuriyeti'nde devam ediyor.

Film, 1700'lerin ortalarında Danimarka Kralı Frederick V'in, Jutland Heath olarak bilinen arazinin vahşi ve asi bölümünün, üzerinde hak iddia etmek isteyen herkese açık olacağını duyurduğu zamanda geçiyor. Tehlikeli ve affedilmeyen bir yer olarak bilinen bölgede, eşkıyalar köy yollarında yolu kesişenleri soyuyorlardır. Vatandaşların çiftçilik yapmak ve köyler inşa etmek için oraya akın edeceğini ve taca vergilerde daha fazla para getireceğini uman Kral, Mikkelsen'in karakterinin dayandığı adam olmasaydı büyük bir hayal kırıklığına uğrardı. Mikkelsen, zenginlik ve onur elde etmek ya da denerken ölmek amacıyla Danimarka tacı için vahşi Jutland fundalıklarını temizleyip yetiştirmeye çalışan bir asker olan ünlü Danimarkalı Kaptan Ludvig Kahlen'i oynuyor.

Raised by Wolves oyuncusu Amanda Collin de The Bastard'da Ann Barbara olarak başrol oynuyor. Görüntünün yanı sıra Zentropa, Kalen'in düşmanı olarak Simon Bennebjerg ve yerel toprak sahibi Frederik de Schinkel'in yanı sıra de Schinkel'in kuzeni Edel Helene olarak Norveçli aktris Kristine Kujath Thorp dahil olmak üzere kalan oyuncu kadrosunu perşembe günü açıkladı. Tarihi dramada ayrıca Riders of Justice oyuncuları Gustav Lind ve Jakob Lohmann, Morten Hee Andersen (Ride Upon the Storm), Magnus Krepper (Queen of Hearts) ve Dark'ta Tronte Nielsen'i oynayan Felix Kramer de yer alıyor.

8 milyon dolar harcanan film, King's Land çalışma başlığı altında bu yıl Cannes'da gösterime girdi. Mikkelsen ve yönetmen Arcel'in en son birlikte çalıştığı A Royal Affair, o yılki Akademi Ödülleri'nde ve "Yabancı Dilde En İyi Film" dalında Altın Küre Ödülleri'nde eleştirel beğeni topladı ve aday gösterildi. 

The Bastard hakkındaki yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.



Kübra Karasu