sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Eylül 2022

Margot Robbie & Brad Pitt Başrollü "Babylon"dan Fragman!

2016 yapımı La La Land ile Oscar'a damga vuran Damien Chazelle'in yeni filmi Babylon'un ilk fragmanı izleyiciyle buluştu.

Yeni fragman izleyicilere, film endüstrisinde yükselişte olan çeşitli karakterlere ilk bakışlarını sunuyor. Sessiz filmlerin yerini sesli filmlere bırakmasıyla değişen eğlence ortamının arka planında film, aktörler, yönetmenler ve yeni ortama uyum sağlamak için daha fazla çabalarken ortaya çıkan kaosa geniş bir bakış açısı getiriyor. 



Babylon'un Ekim 2021'de çekimleri tamamladı. Yapım ekibinden biri olan Bryan Mendoza, filmi, parçası olduğu en zor filmlerden biri olarak nitelendirdi. Vanity Fair ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda yönetmen, yaklaşık 15 yıl önce Los Angeles'a taşındığından beri bu fikir üzerine düşündüğünü söyledi. Chazelle, The First Man'i 2018'de tamamladıktan sonra projeyi kağıda dökmeye başladı. 

Chazelle, yeni filminde eski Hollywood yıldızlarını oynaması için günümüzün yıldızlarını topladı. Film, Olivia Wilde, Brad Pitt, Margot Robbie, Tobey Maguire, Samara Weaving, Jean Smart, Li Jun Li, Jovan Adepo, Katherine Waterston, Flea, Lukas Haas, Rory Scovel, P.J. Byrne, Spike Jonze, Chloe Fineman, Jeff Garlin ve Max Minghella gibi isimlerden oluşan bir yıldız kadrosuna sahip. Bir noktada, Emma Stone'un da Pitt'in karşısında rol alması planlandı, ancak bir zamanlama çatışması Robbie'nin filme girmesinin yolunu açtı. 

Babylon, 20 Ocak 2023'te sinemalarda!

Fragman

Kübra Karasu