sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Ekim 2021

"Mark, Mary, & Some Other People" Filminden Fragman Yayınlandı!

Mark, Mary, & Some Other People'ın yeni fragmanı, yazar ve yönetmen Hannah Marks'ın bağımsız filmindeki modern aşkı gözler önüne seriyor.

Fragman bize Mark (Rosenfield) ve Mary'nin (Law) aşık olup bir hevesle evlendiklerini gösteriyor ama sonrasında evlilik hayatı onlara mükemmel bir dünya gibi gelmiyor. Özellikle de kendini fazla yetişkin hisseden Mary için. Bu nedenle bir çift olarak onlar için iyi bir denge bulma çabasında olan Mary açık bir ilişki denemelerini önerir.

Modern çağda aşk ve romantizme büyüleyici bir bakış atan filmin fragmanında, bizi Mark ve Mary'nin aşk hikayesine dahil etmek için çekicilik, mizah ve drama da yeterince kullanılmış. Yönetmen Hannah Marks aynı zamanda filmin ilginç senaryosunu da kaleme aldı.



Merakla beklenen filmin başrollerinde Ben Rosenfield, Hayley Law, Nik Dodani, Odessa A'zion, Matt Shively, Sofia Bryant, Maggie Wheeler, Joe Lo Truglio, Haley Ramm, Gillian Jacobs ve Lea Thompson karşımıza çıkacak.

Filmin yapımcılığını Stephen Braun, Jon Lullo, Brendan Walter, Jonathan Duffy, Kelly Williams, Pete Williams ve Hannah Marks üstleniyor. Mark, Mary, & Some Other People, başarılı bir Tribeca yolculuğunun ardından 5 Kasım'da ABD'de vizyona giriyor. Fakat filmin Türkiye vizyon tarihi henüz belirsiz.

Mark, Mary, & Some Other Peopl​​​​​​​e Fragman