sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 06 Mayıs 2022

Martin Freeman, "Black Panther 2"yi Chadwick Boseman Olmadan Çekmenin Nasıl Hissettirdiğini Açıkladı

Martin Freeman, Chadwick Boseman'siz Black Panther 2 çekimlerinin nasıl ilerlediğini anlattı.

Collider'a konuşan Martin Freeman, seriye Chadwick Boseman olmadan geri dönme deneyimi hakkında konuştu. Boseman'ın kolon kanserine karşı dört yıllık savaşını kaybetmesi ailesini, meslektaşlarını ve hayranlarını derinden etkilemişti.

Freeman öncelikle filmi yöneten Ryan Coogler'ı, herkesin Boseman'ı özlemesine rağmen devam filmini mümkün olan en iyi film yapmaya çalıştığı için övdü. Freeman konuyla ilgili aşağıdaki açıklamayı yaptı:



"O tarafı tuhaftı. Bir yandan, yapmak için orada olduğunuz filmi yapıyorsunuz ve sette filmi yapmak için bu çabaya katılan çok sayıda insan var. Ama aynı zamanda kalbinizde büyük bir boşluk olduğunu şüphesiz hissediyorsunuz. Ryan Coogler'a ve bu işi düzgün bir şekilde yapmak için terleyen ve kan kaybeden herkese saygılarımı sunuyorum, eğlenceliydi. Sanırım oldukça hızlı bir şekilde girdim ve çıktım. Ama Everett Ross oynamayı seviyorum. Oynaması çok eğlenceli bir karakter. O hikaye için güzel bir simpatico. O iyi bir adam. Ama yine de tuhaftı. Elbette, Chadwick'in [Boseman] orada olmaması tuhaftı. Bunun bir yolu yok. Bence herkes bunu oldukça tuhaf ve üzücü buldu ama aynı zamanda hayattaki şeyler öylece bitmez. 'Eh, bu oldu, bu yüzden hepimiz gitmeli ve bir daha asla yapmamalıyız' diyemeyiz. Ama garipti. O öldüğünde, 'Tamam, belki bir film daha olmayacak' diye düşündüm. Ama o evrende anlatılacak başka hikayeler ve diğer harika karakterler var. Umarım iyi bir film yapmışızdır. Ryan Coogler'a çok güveniyorum."

Black Panther: Wakanda Forever, 11 Kasım'da sinemalarda!

Kübra Karasu