sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Ocak 2023

Mart'ta Vizyona Girecek Emma Roberts Başrollü "Maybe I Do"dan Yeni Sahne Yayınlandı!

ComingSoon.net, romantik komedi filmi Maybe I Do'dan Michelle (Emma Roberts) ve Allen (Luke Bracey) çiftinin ve ebeveynlerinin bir tatil planladıklarını gösteren yepyeni bir klip paylaştı. Ama bu yemek aynı zamanda iki aile birbiriyle tanıştığında bilinmeyen bir dram getirecek.

Maybe I Do'nun hikayesi, ilişkilerini evliliğe doğru bir sonraki adıma taşımayı planlayan Michelle ve Allen'ı konu alıyor. Michelle ve ailesi, yakında damat olacakları aileyi akşam yemeğine davet etmeye karar verdiler, çünkü iki aile henüz tanışmadı. Ancak iki aile bir araya geldiğinde, çiftin ebeveynleri birbirleriyle tanıştıklarını fark ederler: ebeveynlerin hepsi eşlerini birbirleriyle aldatmaktadır. 



Yeni klipte, Diane Keaton ve Richard Gere'in canlandırdığı Michelle ve ebeveynleri, o akşam için bir akşam yemeği ayarlamak üzere Allen'ı arayarak iki aileyi bir araya getirmeye çalıştıklarını görüyoruz. Susan Sarandon'ın canlandırdığı Allen ve annesi plana oldukça karşı. Ayağını yere koyup o akşamki şenliklere kesin bir "hayır" verdiğinde, Allen'ın babası elinde telefonla yemeğe gitmeyi kabul eder ve karısına neden müstakbel kayınvalideleriyle tanışmak istemediğini sorar, o da onlarla ne gibi ortak yönleri olabileceğini sorgulayarak yanıt verir. 

Maybe I Do, 31 Mart 2023'te sinemalarda vizyona girecek.

Klip


Kübra Karasu