sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Ocak 2023

Mart'ta Vizyona Girecek "Shazam! Tanrıların Öfkesi"nden Türkçe Altyazılı Yeni Fragman!

Warner Bros. Türkiye, Shazam! Tanrıların Öfkesi için yeni Türkçe altyazılı fragman yayınladı.

Tanrıların Öfkesi, yönetmen David F. Sandberg'in 2019'da çıkan Shazam!'ın merakla beklenen devam filmi. Filmin başrolünde, ünlü süper kahramanın yetişkin ve genç versiyonlarını canlandıran Zachary Levi ve Asher Angel yer alıyor.

Shazam!'da Billy Batson (Asher Angel), Wizard Shazam tarafından tanrıların ve eski kahramanların güçlerini taşıması için seçilir. Büyücünün adını söylediğinde çocuk, Solomon'ın bilgeliğine, Herkül'ün gücüne, Atlas'ın dayanıklılığına, Zeus'un gücüne, Aşil'in cesaretine ve Merkür'ün hızına sahip olan güçlü Shazam (Zachary Levi) olur. Filmde Billy de koruyucu ailesine güvenmeyi öğreniyor ve Yedi Ölümcül Günah'a karşı son savaşından önce güçlerini ailesiyle paylaşıyor.

Yeni fragmanın da altını çizdiği gibi Shazam! Fury of the Gods, ilk filmden birkaç yıl sonrasını konu alıyor. Fragman aynı zamanda Lucy Liu, Helen Mirren ve Rachel Zegler'in canlandırdığı devam filminin kötü adamları Daughters of Atlas'a (Atlas'ın Kızları) da odaklanıyor. Üçlü, çocukların babalarının güçlerini kötüye kullanmasına öfkelenir ve bu da onları Shazam ailesiyle çatışmaya sokar.

İlk film, bir gencin süper kahraman olmasının büyüsünü göstererek gişede sürpriz bir hit haline gelmişti. Film aynı zamanda karakterin başlangıç hikayesini bir aile ilişkisine dönüştürerek çizgi roman geleneğine de bağlı kaldı. Yeni fragman, devam filminin iki süper güçlü aile arasındaki temel çatışmayı yaratarak bu temaları nasıl ikiye katlayacağını gösteriyor ve bunu ilk filmle aynı neşe ve iyi mizaha sahip bir tonla yapacak.

Shazam! Fury of the Gods, 17 Mart 2023'te sinemalarda vizyona girecek.

Fragman


Kübra Karasu