sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Eylül 2021

Marvel, 2024 için Dört Yeni Film Planladığını Açıkladı!

Walt Disney Studios, 2024 yılına tarihlenen dört isimsiz Marvel filmini içeren yayın programını güncelledi. Bunlar arasında 16 Şubat, 3 Mayıs, 26 Temmuz ve 8 Kasım'da yapılması planlanan yeni filmler yer alıyor.

Marvel daha önce tüm filmlerini 5 Mayıs 2023 için planladığı Guardians of the Galaxy Vol 3 aracılığıyla duyurmuştu. Guardians'tan sonra, 2023 için planlanan üç isimsiz Marvel filmi daha var. Şimdi ise 2024 yılı için isimsiz dört Marvel filmi daha eklendi ve bunların çıkış tarihleri ​​tamamen yeni.

Peki Bu İsimsiz Marvel Filmleri Neler Olabilir?



Jon Watts'ın Fantastik Dörtlü'sünün Dördüncü Aşamada yolda olduğu zaten biliniyordu ancak filmin 2023 yılında vizyona girmesi bekleniyor. Deadpool 3'ün de 2023 veya 2024'te çıkması bekleniyor.

Mahershala Ali'nin Blade'in 2023 sürümlerinin bir parçası olması da tamamen mümkün. Ancak Kevin Feige daha önce Blade'in Aşama 5'in bir parçası olacağını belirtmişti. Dördüncü Aşama sona ermeden, Beşinci Aşama başlamadan önce Avengers seviyesinde başka bir kahraman çarpışması görebiliriz.

Yolda olduğunu bildiğimiz diğer MCU filmleri arasında, Anthony Mackie'nin rol aldığı bir Kaptan Amerika devam filmi ve X-Men'i de içerecek olan mutantlar için bir film yer alıyor. Ancak, MCU'da hala aktif olan hemen hemen her büyük oyuncunun yolda planlanmış bir projesi olduğundan, 2023 ve 2024 filmlerinin çoğunun, bu evrende henüz tanıtılmamış olan karakterlerle ilgili olması da bekleniyor.

Birçok tahmin olsa da, Marvel'ın 2023 ve 2024 yılında yayınlamayı planladığı 7 filmle ilgili detaylar henüz netlik kazanmadı. Marvel'in bir sonraki yaklaşan filmleri arasında 5 Kasım'da vizyona girecek olan Eternals ve 17 Aralık'ta vizyona girecek olan Spider-Man: No Way Home yer alıyor.