sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Kasım 2021

Marvel İmzalı "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"nın Çekimleri Tamamlandı!

Yönetmen Peyton Reed, 2023'te vizyona girecek olan Marvel Sinematik Evreni macerası Ant-Man and the Wasp: Quantumania'nın çekimlerinin tamamlandığını Twitter'da bir resim yayınlayarak duyurdu.

Peyton Reed'in yayınladığı gönderi Mark James Hiblin'in çizdiği bir resimi işaret ediyor. Çizimde dev bir Ant-Man'in (Paul Rudd) başında minik bir Wasp (Evangeline Lilly) görülüyor. Bu resimle ana çekimlerin artık tamamlandığının duyurulması, Quantumania'nın post prodüksiyona girmeye hazır olduğu anlamına geliyor. Filmin vizyona girmesine daha zaman olsa da, bu Quantumania'nın gelişiminde önemli bir adım. Ant-Man and the Wasp: Quantumania'nın konusu hakkında çok az bilgi olsa da filmin bir şekilde zaman yolculuğunu ele alacağını biliyoruz. 



Quantumania kadrosu ayrıca Michael Douglas'ı Hank Pym ve Michelle Pfeiffer'ı Janet van Dyne olarak geri getirecek. Ayrıca Kathryn Newton, Avengers: Endgame'den Emma Fuhrmann'ın yerini Cassie olarak aldı. Son zamanlarda Bill Murray'in de Quantumania'da olacağı öne sürüldü, ancak Hollywood efsanesinin kimi oynayacağını hala bilmiyoruz.

Reed, Quantumania'yı Jeff Loveness (Rick and Morty) tarafından yazılan bir senaryodan yönetiyor. Ant-Man and the Wasp: Quantumania, beş ay ertelendikten sonra 28 Temmuz 2023'te vizyona girecek. 

Peyton Reed'in Tweeti
 


Kübra Karasu