sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Eylül 2022

Marvel İmzalı "Armor Wars" Artık Disney+ Dizisi Değil: Sinema Filmi Olacak!

Disney+ serisi Armor Wars, Marvel Studios tarafından bir film haline getirilmek üzere değiştiriliyor.

The Hollywood Reporter'ın özel olarak açıkladığı habere göre, Marvel Studios sinemanın iddialı hikayeyi anlatmak için daha uygun olduğuna karar verdi.

Çizgi romanlarda Armor Wars hikayesi, harika zırh teknolojisi sayesinde birden fazla kötünün kitle imha silahlarını ele geçirmesine yol açan Tony Stark'ın mirasına odaklanıyor. Marvel Sinematik Evreni'nden Robert Dowey Jr.'ın canlandırdığı Tony Stark (Robert Dowey Jr.) Spider-Man'in son filminde öldü. Tony Stark'ın süper kahraman halefi Ironheart olan Riri Williams'ı Dominique Thorne canlandıracak.

Marvel's Iron Wars to Be Movie As Don Cheadle Disney+ Series Changes Course  – The Hollywood Reporter

Armor Wars'ın film formatına uyacak şekilde ne kadar değişeceği hala bilinmiyor. Ancak hem War Machine (Don Cheadle) hem de Ironheart önümüzdeki birkaç yıl içinde diğer Marvel Studio yapımlarında görünecek. 

Dizi formatından filme geçiş şaşırtıcı olsa da Armor Wars'ın aynı yaratıcı ekibi koruması bekleniyor. Dizinin baş yazarı olarak görev yapan Yassir Lester, filmin senaryosunu da yazacak. En büyük sorun olarak stüdyoların zaten 2026 yılına kadar takvimde film çıkış tarihleri ​​​​belirlenmiş olduğundan, Marvel Studios'un yoğun sinema programına bu filmi nasıl ekleyeceği kalıyor.

Kübra Karasu