sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 21 Haziran 2022

Marvel'ın Yeni Filmi "Thor: Love and Thunder"dan Fragman Yayınlandı!

Marvel Studio, eski Thunder Tanrısı Thor Odinson'ın (Chris Hemsworth) merakla beklenen yeni macerası Thor: Love and Thunder filminden fragman yayınladı.

Yeni fragman, yaklaşan filmden bazı yeni kareleri gösteriyor ve bize Miek, Galaksinin Koruyucuları ve Kral Valkyrie'nin (Tessa Thompson) hikayeye nasıl uyduğuna dair fikir veriyor.

Thor: Lover and Thunder'da Marvel'ın galaktik kahramanları, evrendeki tüm tanrıları yok etmeye kararlı bir adam olan yeni kötü adam Gorr the God Butcher'ı (Christian Bale) yenmek için bir araya gelmek zorunda kalacaklar. Gorr, onu tüm gezegenleri yok edebilen ve tüm yaşamı tehlikeye atan bir tehdide dönüştürebilen mistik bir kılıç kullanıyor.

Yeni fragman ayrıca Guardians of the Galaxy'nin Love and Thunder'da Thor Odinson'la birlikte birçok kez savaşacağını da gösteriyor. Devam filminin son beş yıldaki herhangi bir MCU filminin en düşük çalışma süresine sahip olduğu göz önüne alındığında, Muhafızlar muhtemelen bir noktada Gorr ile savaşmaya yardımcı olacak.

Son olarak yeni fragman, Valkyrie ve Gorr arasındaki düellonun görüntüsünü de içeriyor. Yeni fragmanın gösterdiği gibi, Valkyrie dövüş sırasında Zeus'un (Russell Crowe) şimşeklerini kullanıyor. Yeni Asgard Kralı'nın Olympus Kralı'nın gücünü nasıl aldığını da muhtemelen filmi izlediğimizde öğreneceğiz. Ayrıca filmde Thor Odinson'un eski kız arkadaşı Jane (Natalie Portman), çekiç Mjölnir'in yeniden dövülmüş versiyonunu ve Mighty Thor unvanını alacak.

Thor: Love and Thunder'da ayrıca Chris Pratt'i Peter Quill / Star-Lord, Dave Bautista'yı Drax the Destroyer, Pom Klementieff'i Mantis, Karen Gillan'ı Nebula, Vin Diesel'i Groot olarak karşımıza çıkacak. Thor: Ragnarok'taki çalışmasının ardından Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinson ile birlikte yazdığı senaryodan Love and Thunder'ı yönetiyor.

Thor: Love and Thunder 8 Temmuz'da sinemalarda!

Fragman


Kübra Karasu