sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Mayıs 2022

"Matrix"in Morpheus'u Laurence Fishburne Hapishane Draması "Frank & Louis"in Başrolünde!

Oscar adayı Laurence Fishburne ve Primetime Emmy adayı Clifton Collins Jr., yakında çıkacak olan hapishane draması Frank & Louis'in başrolünde.

İsviçreli-İtalyan yönetmen Petra Volpe tarafından yönetilecek olan film, ömür boyu hapis cezasına çarptırılan bir mahkumun (Collins Jr.), yaşlanmasına ve hafıza kaybına neden olan hastalıklardan mustarip mahkumların bakımını üstlendiği bir hapishanede görev almasına odaklanıyor. 



Senaryo Volpe ve Alman senarist Esther Bernstorff tarafından kaleme alındı. Deadline'ın haberine göre Volpe film ile ilgili, “Bu samimi ve duygusal hikayede Laurence Fishburne ve Clifton Collins Jr. ile çalışmak mutlak bir hayalin gerçekleşmesi gibi. Bu projeyi araştırırken tanıştığım hapsedilen adamlara derin bir şükran duyuyorum ve bu dokunaklı ve güncel hikayeyi izleyicilere sunmak için sabırsızlanıyorum. Umarım bu film yaşlanma, ruh sağlığı ve hapishane sistemi konularını yeniden gündeme getirir.” açıklamasını yaptı.

Frank & Louis, Laurence Fishburne'in 2011 filmi Contagion'dan sonra Participant şirketi ile yaptığı ikinci işbirliği olacak. Oyuncu, The Matrix serisindeki Morpheus rolüyle hafızalara kazınmıştı. 

Frank & Louis'in henüz bir çıkış tarihi yok.

Kübra Karasu