sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Ekim 2021

Matt Reeves, DC FanDome Öncesi "The Batman" Fragmanından Yeni Bir Görüntü Paylaştı!

Merakla beklenen DC FanDome etkinliğine sadece iki gün kala, yazar-yönetmen Matt Reeves, hayranlara Batman'den yeni bir görsel yayınladı.

Perşembe sabahı yayınlanan teaser videosunun hemen ardından gelen görüntü, güneş doğarken Gotham'a bakan klasik bir Batman sahnesini gösteriyor. "Gotham City'den Günaydın… Bu Cumartesi #DCFanDome'da size daha fazlasını göstermek için sabırsızlanıyorum…" notunu düşen Matt Reeves'in paylaştığı fotoğraf karamsar bir fragman vaat ediyor. 

Teaser:
 


Batman, geçen yıl ilk DC FanDome'da teaser fragmanını yayınladı ve bu filmin yapım aşamasının üçte biri olduğu zamandı. Bu teaser, karakterin bugüne kadarki en gerçekçi ve cesur yorumlarından biri gibi görünen şeyin havasını ve tonunu belirledi. Şimdi film tamamlandığına ve vizyona girmesine sadece beş ay kaldığı göz önüne alındığında, bir sonraki Batman filmi için beklenti her geçen gün artıyor.



Batman, Black Adam ve The Flash gibi yakında çıkacak diğer filmlerin yanı sıra Supergirl, Batwoman gibi TV projelerinin ve Gotham Knights ve Suicide Squad: Kill Justice the League gibi yeni video oyunlarının ön gösterimlerini de içeren DC FanDome büyük bir heyecanla bekleniyor.

Pek çok gecikme ve zamanlama değişikliğinden sonra The Batman, 4 Mart 2022'de vizyona girecek ve burada Caped Crusader'ın The Riddler (Paul Dano), Penguin (Colin Farrell) ve Catwoman (Zoë Kravitz) ile karşı karşıya geldiğini görüyoruz. Diğer oyuncular arasında Jeffrey Wright, Andy Serkis ve John Turturro yer alıyor. The Batman'in yeni fragmanını ve diğer birçok DC duyurusunu 16 Ekim Cumartesi günü DC FanDome'ın web sitesinden izleyebilirsiniz. 

İŞTE O FOTOĞRAF



Kübra Karasu