sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Ocak 2022

Mel Gibson ve Charlie Hunnam Başrollü "Last Looks" Filminin Fragmanı ve Afişi Yayınlandı!

Charlie Hunnam (Sons of Anarchy) ve Mel Gibson'ın (Braveheart) başrollerini paylaştığı Last Looks filmi için yeni bir fragman ve afiş yayınlandı.

Film, Charlie Hunnam'ı, eksantrik aktör Alistair Pinch'in (Gibson) karısı ölü bulunduktan sonra gerçeği arayan emekli bir eski LAPD subayı olarak karşımıza çıkaracak.

Fragman, Hunnam'ın karakterinin emekliliğini huzur içinde yaşadığını gösteriyor ta ki polis katilin kimliğine dair herhangi bir ipucu yokken, eski bir arkadaşı ona gerçeği çözmesi için iş teklif edene kadar. Fragman daha sonra Hunnam'ın karakterini, gerçeğin peşinde koşarken gangsterlara, Hollywood yöneticilerine ve okul öncesi öğretmenlerine karşı koyması gereken bir dizi kavgada gösteriyor.

Afiş



Yeni afiş film hakkında fazla bilgi vermiyor ancak filmin sloganı olan “Bu Şehir İyi Bir Adam Olmak İçin Kötü Bir Yer” cümlesi dikkat çekiyor.

Hunnam ve Gibson'ın yanı sıra Last Looks'ta ayrıca Morena Baccarin (Deadpool 2), Lucy Fry, Dominic Monaghan (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring), Cliff "Method Man" Smith, Clancy Brown (The Shawshank Redemption) ve Rupert Friend (Stalin'in Ölümü) yer alıyor.

Film, Howard Michael Gould tarafından aynı adlı romanından uyarlandı ve Tim Kirkby (Action Point) tarafından yönetildi.

Fragman


Kübra Karasu