sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 05 Temmuz 2022

Merakla Beklenen “Avatar: Suyun Yolu”ndan Yeni Kare Yayınlandı!

James Cameron, kariyerinin en iyi filmi Avatar'da bizi Pandora'nın muhteşem dünyasına götüreli 13 yıl oldu. Bu nedenle devam filmi olan Avatar: The Way Of Water, hayranlar tarafından uzun yıllardır bekleniyor. Empire Magazine tarafından yayınlanan yeni bir görüntü, Jake ve Neytiri'nin çocuklarını gözler önüne seriyor.

Filmden yayınlanan yeni kare, Jake'in "Nereye gidersek gidelim, bu aile bizim kalemizdir." dediği daha önce yayınlanan fragmanda belirlenen temayla uyumlu görünüyor. Beş çocuk babası olan James Cameron ana karakterlerin çocuk sahibi olmasının önemini detaylandırarak, şunları söyledi:

“'Jake ve Neytiri'nin bu inanılmaz karakterlerini alıp onlara bir aile verirsem ne olur?’ diye düşündüm. Ve karışımda sadece Neteyam, Lo'ak, Tuk ve Kiri değil, ayrıca Sully ekibinin bir parçası olarak alınan Pandora'da mahsur kalan bir insan yetim olan Jack Champion tarafından oynanan Spider da var.”

Savaş yüklü Avatar 2'de “kale olarak aile” fikri tamamen yeni bir anlam kazanacak gibi görünüyor. Kadroda Sam Worthington, Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Stephen Lang, Kate Winslet, Cliff Curtis gibi birçok yıldız yer alıyor.

Avatar: The Way Of Water, 16 Aralık'ta sinemalarda!

Yeni Kare

Kübra Karasu