sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Haziran 2022

Merakla Beklenen Barış Akarsu "Merhaba" Filminin Fragmanı Yayınlandı!

4 Temmuz 2007’de geçirdiği trafik kazası nedeniyle aramızdan ayrılan Barış Akarsu'nun hayatını konu alan filmin fragmanı yayınlandı.

Henüz 28 yaşındayken bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Barış Akarsu’nun biyografi filminin çıkacağını geçtiğimiz aylarda duyurmuştuk. Filmin merakla beklenen fragmanı ise Barış Akarsu'nun doğum gününde izleyiciyle buluştu. "Barış Akarsu 'Merhaba'" isimli filmde Akarsu'yu oyuncu İsmail Ege Şaşmaz canlandırıyor.

Filmde Barış Akarsu'nun kız arkadaşı Zeynep Koçak'ı Aslı Bekiroğlu'nun canlandıracağı nisan ayında duyurulmuştu. Fakat Bekiroğlu, bir törende yaptığı konuşma nedeniyle filmin kadrosunda ayrıldı. Bu olaylardan sonra Aslı Bekiroğlu yerine aynı rol için Almila Ada ile anlaşıldı. Mert Dikmen ve Can Anar’ın senaryosunu yazdığı filmde; Ebru Nil Aydın, Burak Satıbol, Metin Coşkun, Şafak Pekdemir ve Hüseyin Avni Danyal gibi isimler de karşımıza çıkacak.

Merakla beklenen filmin müziklerini Mce Jingles ve Eser Taşkıran üstleniyor. Barış Akarsu "Merhaba" filmi 18 Kasım'da sinemalarda.

Fragman