sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Ağustos 2022

Merakla Beklenen Korku Filmi "Insidious 5"in Çekimleri Tamamlandı!

Merakla beklenen korku serisinin yeni filmi Insidious 5'in çekimlerinin tamamlandığı duyuruldu.

James Wan tarafından yönetilen ve Leigh Whannell tarafından yazılan ilk Insidious filmi, 2010 yılında vizyona girmişti. Filmde, “The Further” olarak bilinen ve kötü ruhlar tarafından rahatsız edilen Lamberts ailesini Patrick Wilson, Rose Byrne, Ty Simpkins ve Andrew Astor canlandırmıştı. Beşinci film için Lambert ailesini canlandıran dört oyuncunun da geri dönmeye hazır olduğu duyurulmuştu.

Insidious serisinin yeni filminin çekimlerinin tamamlandığı, oyuncu ve filmin yönetmeni Patrick Wilson'ın eşi Dagmara Dominczyk'in Twitter'dan yayınladığı tebrik mesajıyla duyuruldu.
 


Devam filminin tam konusu şu anda açıklanmadı. Ancak Lamberts ailesinin Dalton'u (Simpkins), üniversiteye göndermek için hazırlandıkları bir dönemde geçeceği söyleniyor. Korku filmi, Patrick Wilson'ın ilk yönetmenlik denemesi olacak; yıllardır kamera önünde izleyiciyle buluşan oyuncu, kamera arkasına da geçerek seriye dönüşünü daha anlamlı hale getirdi.

İlk iki filmin yönetmeni James Wan, filmin yapımcılığını Jason Blum ve Leigh Whannell ile birlikte üstleniyor. Halloween Kills yazarı Scott Teems, serinin önceki filmlerini yazan Whannell ile birlikte senaryoyu kaleme aldı.

Insidious 5'in 7 Temmuz 2023'te vizyona girmesi planlanıyor.

Kübra Karasu