sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Fragmanları 19 Şubat 2021

Merakla Beklenen Mortal Kombat Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı!

İlk kez 1992 yılında yayınlanan Mortal Kombat oyun serisinin merakla beklenen yeni filminden ilk fragman paylaşıldı. Daha önce 1995 yılında beyazperdeye uyarlanan Ölümcül Dövüş – Mortal Kombat’ın yeni versiyonunun yönetmen koltuğunda ilk uzun metrajlısına imza atan Simon McQuoid oturuyor. Filmin yapımcıları arasında, son yıllarda hem yapımcı hem de yönetmen olarak gişede başarı yakalayan işlere imza atan James Wan'ın bulunması da dikkat çekiyor. ABD’de 16 Nisan’da vizyona girecek film, aynı gün HBO Max’te de ekrana gelecek. Filmin Türkiye vizyon tarihi ise 9 Nisan 2021.

İŞTE O FRAGMAN

Mortal Kombat'ın Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Liu Kang, Kano, Sub-Zero, Sonya Blade, Jax Briggs ve Kung Lao gibi Mortal Kombat serisinin popüler karakterleri film uyarlamasında sinemaseverlerin karşısına çıkacak. Mortal Kombat’ın oyuncu kadrosunda ise Lewis Tan, Hiroyuki Sanada, Ludi Lin, Joe Taslim, Jessica McNamee, Mehcad Brooks, Chin Han, Josh Lawson, Max Huang ve Tadanobu Asano gibi sevilen isimler yer alıyor.

Mortal Kombat Filminin Konusu Nedir?

Mortal Kombat’da para karşılığı dövüşmeye alışkın MMA dövüşçüsü Cole Young, mirasından ve Outworld’ün İmparatoru, Shan Tsung’un en iyi savaşçısıdır. Outworld’de yaşayan buz ustası Sub-Zero’nun onu avlaması için neden gönderdiğinden habersizdir. Ailesinin güvenliğinden endişe duyan, Cole kendisiyle aynı olan ilginç ejderha doğum lekesine sahip Özel Kuvvetler’de Binbaşı Jax’ın yönündeki Sonya’yı aramaya çıkar. Yakında, kendini Yüce Tanrı ve Dünya Diyarı'nın koruyucusu, doğum lekesini taşıyanlara sığınak veren Lord Raiden tapınağında bulur. Burada tecrübeli dövüşçüler Liu Kang, Kung Lao ve hilekar paralı asker Kano tarafından yetiştirilen Cole, bir yandan da Dünya Diyarı'nın en büyük şampiyonlarının, Dış Dünya'nın en büyük şampiyonlarına karşı, savaşacağı ölümcül dövüşe hazırlanır. Bakalım Cole ruhunun derinliklerinde saklı olan gizemli ve muazzam güçleri çok geç olmadan keşfedip, sadece ailesini değil, tüm evreni Dış Dünya'nın saldırısından kurtarabilecek mi?