sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Ocak 2023

Michael B. Jordan Başrollü "Creed III" Filminden Yeni Teaser Yayınlandı!

Bu yazın merakla beklenen filmlerinden Creed III'ün yeni teaser'ı izleyiciyle buluştu.

Creed III, Michael B. Jordan'ın ilk yönetmenlik denemesi olacak. Film izleyicileri duygusal ve aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarmaya hazır. Teaser, Donnie'nin şimdiye kadar inşa ettiği her şeyi kurtarmak için yüzleşmek zorunda olduğu sorunları gösteriyor.

Klip Donnie'nin, çocukluk arkadaşından düşmanına dönüşen Damian (Jonathan Majors) ile olan "kardeş" ilişkisini sergiliyor. Aynı zamanda, eski dostlar arasındaki anlaşmazlığın dönüm noktası olacak bitmemiş işlerine de işaret eder. Klip, yakında çıkacak olan filmin "geçmiş gibi düşman yoktur" temasını etkili bir şekilde gözler önüne seriyor. 

Creed III, son filmdeki olaylardan yedi yıl sonra Donnie'yi izleyiciyle buluşturacak. Kişisel ve profesyonel yaşamında başarılı olsa da çocukluk arkadaşı Damian birkaç yıl hapis yattıktan sonra beklenmedik bir dönüş yapar. Donnie daha sonra kendini profesyonellikten daha fazla çıkara yönelik olan en büyük boks maçlarından birinin ortasında bulur.

Sylvester Stallone'nun Rocky evreninde geçmesine rağmen Creed filmleri kendi şekil ve formunu oluşturmayı başardı. Creed III, Stallone'nun yer almayacağı serinin ilk filmi olacak. 

Adonis Creed rolünde Jordan ve düşman Damien rolünde Majors ile birlikte filmde Donnie'nin eşi Bianca Taylor rolünde Tessa Thompson, Tony "Little Duke" Evers rolünde Wood Harris, Viktor Drago rolünde Florian Munteanu ve Mary Anne rolünde Phylicia Rashad yer alıyor. Ayrıca Tony Bellew, ilk filmdeki Ricky Conlan rolünü yeniden canlandıracak.

Creed III, 3 Mart'ta sinemalarda gösterime girecek.

Teaser

Kübra Karasu