sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Mart 2023

Michael B. Jordan Başrollü "Creed III" Gişede Serinin Diğer Filmlerini Geride Bıraktı!

Rocky Balboa serisini 47 yıl sonra hala devam ettiren Creed III, dünya çapında milyonlarca izleyiciyi sinema salonlarına doldurmaya devam ediyor.

3 Mart'ta vizyona giren Creed III, dünya çapında 224,3 milyon $ hasılata ulaştı. Film, vizyona girdiği üçüncü haftasında %50'lik bir düşüşe rağmen, serinin önceki filmlerini geride bıraktı. Rocky Balboa serisinin yeni hikayesinin ilk filmi olan Creed dünya çapında toplam 173,5 milyon $ ve Creed II dünya çapında toplam 213,5 milyon $ kazanmıştı. Türkiye gişelerinde 7. sırada yer alan yapım, toplam 48.045 kişi tarafından sinemalarda seyredilip ₺4.127.962 hasılat elde etti.

Başrol Michael B. Jordan'ın da ilk yönetmenlik denemesi olan Creed III, tahmini 75 milyon dolarlık bir bütçeyle çekildi. Film, yeni emekli olmuş Adonis Creed'in artık intikam hırsıyla dolu çocukluk arkadaşı Damian Anderson (Jonathan Majors) ile yüzleşmesini konu alıyor.

Jordan bir IMAX tanıtımında film hakkında, "Creed 3 sadece tipik bir boks filmi değil. Karakterlerin duygusal yolculuğundan gerçekten faydalanıp fiziksel bir şekilde karşılığını vermek istedik." açıklamasını yapmıştı. 

Creed III şimdi sinemalarda!

Türkçe Altyazılı Fragman

Kübra Karasu