sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Kasım 2022

Michael B. Jordan ve Jonathan Majors'lı Yeni "Creed III" Görseli Yayınlandı!

İlk Creed filmi 2015'te gösterime girdiğinde, Sylvester Stallone tarafından Rocky Balboa olarak yönetilen Rocky serisinden sonra yeni bir seri çıkardı. Creed serisinin üçüncü filmi olan Creed III, Mart 2023'te çıkacak ve son şampiyonumuz Adonis “Donnie” Creed'in (Michael B. Jordan) başka bir rakibiyle karşı karşıya geleceğini gösterecek. Ancak bu sefer meydan okuma çok uzaklardan gelmeyecek, çok daha tanıdık biri olacak. Empire tarafından yayınlanan yeni bir görselde gösterildiği gibi Michael B. Jordan ve Jonathan Majors yeni filmde yüzleşecek.

Creed III, çocukluk arkadaşları Donnie Creed ve Damian Andersen'ı (Jonathan Majors) yeniden karşı karşıya getirecek. Damian hapisten yeni çıkmış ve Adonis ile yeniden bağlantı kurmaktan mutlu. Ama Damian bu kez daha iyi bir yaşam peşinde ve onu geride bıraktığına inandığı bir arkadaşından intikam almaya daha fazla odaklanmıştır. Yeni fotoğraf ikilinin, bir boks ringinin yanında yumruklarını tokuşturarak selamlaşmasını gösteriyor.

Olay örgüsü ayrıntılarının az olmasına rağmen, Damian'ın Adonis'in hayatına yeniden dahil olması, Donnie'nin sevgilisi Bianca (Tessa Thompson) ile olan ilişkisinde bulduğu denge ve istikrarı da etkileyecek. MCU'nun Ant-Man and the Wasp: Quantumania'da Kang the Conqueror karakteriyle izleyiciyle buluşacak olan Majors, Adonis Creed'e layık bir rakip olarak parlak bir şekle girmiş görünüyor.

Bu film ayrıca Stallone'un yayılan serisinde bir filmin yapımında ilk kez yer almayacağını da gösteriyor. Onun yokluğunda Jordan, Black Panther yönetmeni Ryan Coogler'ın yerine filmin yönetmeni olarak dizginleri ele alıyor. Creed III, Jordan'ın ilk yönetmenlik denemesi olacak.

Creed III'ün senaryosu Zach Baylin ve Keenan Coogler tarafından yazıldı. Creed III'ün oyuncu kadrosunda Phylicia Rashad, Selanis Leyva, Spence Moore II, Thaddeus J. Mixson, Tony "Bomber" Bellew, Jacob "Stitch" Duran, Canelo Álvarez ve Florian Munteanu da yer alıyor.

Creed III, 3 Mart 2023'te sinemalarda gösterime girecek.

Yeni Görsel



Kübra Karasu