sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Aralık 2022

Michael Keaton'ın Yönettiği Al Pacino'lu "Knox Goes Away"in Çekimleri Tamamlandı!

90'ların Batman yıldızı Michael Keaton'ın oynadığı, yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği kara gerilim filmi Knox Goes Away'in çekimleri tamamlandı.

Üretimden gelen raporlara göre, filmin ana çekimlerinin resmi olarak tamamlandığını ve post prodüksiyon aşamasına geçiş için her şeyin hazır olduğunu doğruluyor. Ayrıca prodüksiyon, filmin James Marsden, Marcia Gay Harden, Suzy Nakamura, Joanna Kulig Ray McKinnon John Hoogenakker, Lela Loren ve Al Pacino gibi sektörün önde gelen isimlerinden oluşan all-star bir kadroya sahip olacağına dair yeni ayrıntıları da açıkladı.

Gregory Poirier tarafından yazılan Knox Goes Away, kısa süre önce hızla ilerleyen bir bunama türü teşhisi konulan kiralık katil John Knox'u (Keaton) konu alıyor. Son günlerini yaşıyor olabileceğinin farkına varan Knox, Marsden tarafından canlandırılacak olan görüşmediği yetişkin oğlunun hayatını kurtarmaya yardım ederek kalan zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye karar verir. Bu görev, onu yetkililere ve hızla bozulan zihninin işleyen saatine karşı bir yarışa sokar.



Marsden'in Knox'un oğlunu oynaması bilgisi dışında başka bir karakter detayı açıklanmadı. Marsden kısa süre önce Emmy adayı Netflix komedisi Dead To Me'deki rolüyle "Komedi Dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" dalında Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü'nü kazandı.

Filmin arkasındaki yapım şirketleri Brookstreet ve Sugar23'ten yapılan ortak açıklamada, "Bunun gibi orijinal kara gerilim filmleri günümüzde nadir bulunuyor, bu nedenle yapımcılar ve film severler olarak bu projenin bir parçası olmaktan daha fazla heyecan duyamazdık.  Hem kamera arkasında hem de önünde Michael Keaton, yetenekli oyuncu kadromuz ve ekibimizin geri kalanıyla birleştiğinde, seyirciler gerçek bir ziyafet içinde." dedi.

Knox Goes Away'in yapımcılığını Keaton, Trevor Mathews, Nick Gordon, Michael Sugar ve Ashley Zalta üstleniyor. Yürütücü yapımcılar arasında Carter Stanton, Jillian Kay, Ali Jazayeri, David Gendron ve Michael Hansen yer alıyor.

Knox Goes Away'in vizyon tarihi henüz açıklanmadı.

Kübra Karasu