sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Ağustos 2022

Michael Shannon'ın İlk Yönetmenlik Denemesi "Eric Larue"nun Kadrosu Genişliyor!

Ünlü aktör Michael Shannon'ın ilk yönetmenlik denemesini yapacağı Eric Larue filminin kadrosuna eklenen isimler açıklandı.

Deadline'ın haberine göre Michael Shannon'ın yeni filminin kadrosuna Judy Greer, Alexander Skarsgard, Tracy Letts, Alison Pill, Kate Arrington, Paul Sparks ve Annie Parisse gibi sevilen isimler eklendi. Filmin çekimleri şuanda Wilmington, NC'de devam ediyor.

Kadroya eklenen yıldızların hangi karakterleri canlandıracağı henüz açıklanmadı. Eric Larue, Brett Neveu'nun aynı adlı 2002 oyununa dayanıyor. Neveu ayrıca film için uyarlanmış senaryoyu da kaleme aldı. Film, üç sınıf arkadaşını vuran ve öldüren 17 yaşındaki bir çocuğun annesini konu alıyor. 

Eric Larue': Michael Shannon's Ensemble For His Directorial Debut Includes, Alexander  Skarsgård, Tracy Letts, Judy Greer & More

Eric Larue, 1999'daki Columbine katliamına bir yanıt olarak yazıldı. Amerika'da benzer olayların hala gerçekleştiği düşünüldüğünde Shannon'ın ilk filmi, aktörün senaryosu kadar cesur ve korkusuz olacak. Shannon, Neveu'nun geçmişteki oyununu ve filmiyle ne yapmak istediğini, "Senaryoyu okuduğumda, hemen yönetmem gerektiğini anladım. Gördüm, duydum ve hissedebiliyordum. Tüm yönleriyle doğru dokunuşun yapılacağından emin olmak istedim çünkü günün sonunda bu olağanüstü derecede hassas bir konu." sözleriyle açıkladı.

Eric Larue için henüz açıklanmış bir vizyon tarihi yok. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu