sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Ekim 2021

"Midnight Mass" Yazarı Teresa Sutherland'in Korku Filmi "Lovely, Dark and Deep"in Oyuncuları Açıklandı!

Midnight Mass'ın arkasındaki yazar Teresa Sutherland, bizim için başka bir korku hikayesi hazırlıyor.

Deadline; Georgina Campbell, Nick Blood ve Wai Ching Ho'nun yepyeni bir psikolojik korku filmi Lovely, Dark and Deep'in kadrosuna katıldığını bildirdi.

Teresa Sutherland'ın ilk uzun metrajlı filmi olan ve şu anda Portekiz'de yapım aşamasında olan film, etrafını sarmış bir trajedinin kökenlerini ortaya çıkarmaya çalışırken tehlikeli vahşi doğada seyahat eden bir taşra korucusu olan Lennon'un (Georgina Campbell) hikayesini takip edecek. Nick Blood, Lennon'un cevaplar arayışında tanıştığı deneyimli bir park korucusu olan Jackson'ı oynamaya hazırlanırken; Wai Ching Ho, umursadığı vahşi doğayı korumak için her şeyi yapacak olan milli parkın korucularının en kıdemli üyesi olan Bölge Korucusu Zhang'ı canlandırıyor.



Bu yönetmen olarak ilk filmi olmasına rağmen Teresa Sutherland, Midnight Mass'ın yedi bölümünün hepsinde personel yazarlığı yaptı ve iki korku kısa filmi yazıp yöneterek (sırasıyla The Winter ve The Orphan) kendisine korkudan bir kariyer inşa etti. 2018'deki The Wind'de de yazar olarak görev yaptı. Şimdi ise bir kez daha Lovely, Dark and Deep'te yazar ve yönetmen olarak hizmet etmeye hazırlanıyor. Midnight Mass tarafından sergilenen dehşetler herhangi bir gösterge ise TeresaSutherland'ın kesinlikle terör söz konusu olduğunda geri adım atma niyeti olmayacaktır.

Josh Waller (Mandy, Color Out of Space) Woodhead Creative için filmin yapımcılığını üstlenecek, Stefanie Coimbra ise House of Quest Films için baş yapımcı olacak. Yönetici yapımcılar arasında ayrıca QWGmire için Molly C. Quinn, Matthew M. Welty ve Elan Gale yer alıyor. Film ile ilgili herhangi bir çıkış tarihi veya başka bir oyuncu kadrosu açıklanmadı.

Kübra Karasu