sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Ağustos 2022

"Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 2"un Kadrosuna 2 Yeni İsim!

Filmin yönetmeni Mission: Impossible - Dead Reckoning Part 2'un kadrosuna Nick Offerman ve Janet McTeer'in dahil olduğunu açıkladı.

Sevilen aksiyon serisi Görevimiz Tehlike iki yeni filmini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Bunlardan ilki Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'ın 14 Temmuz 2023'te, Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two'un ise 28 Haziran 2024'te vizyona girmesi bekleniyor.

İlk filmin bile sinemalarda gösterime girmesi hala çok uzakta olsa da Mission Impossible: Dead Reckoning - Part 2 hakkında heyecan verici haberler yayınlandı. Filmin yönetmeni ve yazarı Christopher McQuarrie Twitter'da filmden iki görüntü yayınlayarak Nick Offerman ve Janet McTeer'in de oyuncu kadrosuna katıldığını duyurdu.

Offerman ve McTeer'in filmdeki rolleri şu anda bilinmiyor ancak McQuarrie tarafından yayınlanan iki fotoğraf bazı ipuçları taşıyor olabilir. Offerman, bazı madalyaların görülebildiği bir üniforma giyiyor gibi görünüyor. Bu nedenle Offerman'ın yüksek rütbeli bir askeri veya Savunma Bakanlığı yetkilisini oynayacağı söyleniyor. McTeer'in görüntüsünde ise daha az ipucu var ve yakasında Amerikan bayrağı iğnesi olan keskin görünümlü bir takım elbise giyiyor. Yanındaki iki adam da aynı iğneden takıyor. Bu görüntü McTeer'in bir politikacıyı oynadığı anlamına geliyor olabilir. 

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two için Offerman ve McTeer, önceden duyurulan Cruise, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Henry Czerny, Hayley Atwell, Shea Whigham ve Pom Klementieff gibi isimlerin arasında katıldı. McQuarrie, senaryosunu yazdığı filmi yönetiyor ve Cruise, David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger ve Chris Brock ile birlikte filmin yapımcılığını da üstlendi.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 2'un çekimleri şu anda devam ediyor ve 28 Haziran 2024'te vizyona girmesi planlanıyor. 

Kübra Karasu