sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Aralık 2022

“Mission: Impossible — Dead Reckoning”in Yönetmeni Gökyüzünden Kamera Arkası Görüntüsü Paylaştı!

Popüler Mission: Impossible serisinin bir sonraki filmi olan Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'dan yeni kamera arkası görüntüsü yayınlandı.

Filmin yazarı, yönetmeni ve yapımcısı Christopher McQuarrie, izleyicileri bulutların üstüne çıkaran yepyeni bir kamera arkası görüntüsü yayınladı.

Görüntü, McQuarrie'nin resmi Instagram hesabından paylaşıldı. Yayınlanan karede güneş bulutların arasından geçerken gökyüzünde yüksekten uçan iki uçağı görüyoruz. Fotoğrafla birlikte McQuarrie, Instagram'da uzun bir açıklama yaparak Güney Afrika halkına misafirperverlikleri için teşekkür etti ve özellikle çekime yardımcı olan birçok kişi ve ekibin adını verdi. Mürettebatın birçok üyesine de ek teşekkür etti.

Dead Reckoning Part One, uzun süredir devam eden serinin yedinci filmi olacak. Hem beşinci (Mission: Impossible — Rogue Nation) hem de altıncının (Mission: Impossible — Fallout) yönetmenliğini yapan McQuarrie, yazar ve yönetmen olarak iki bölümden oluşan film serisi için geri dönüyor. McQuarrie'nin önceki çalışmaları da büyük başarılar elde etti ve Fallout, uluslararası gişede 790 milyon doları aşan inanılmaz bir hasılatla serinin şimdiye kadarki en büyük ticari başarısı oldu.

Mission: Impossible'a Cruise ile birlikte geri dönen diğer oyuncular arasında Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby ve Frederick Schmidt yer alıyor. Gişe rekorları kıran seride ilk kez yer alan yeni oyuncular arasında ise Pom Klementieff, Hayley Atwell, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis, Holt McCallany, Cary Elwes yer alıyor. 

Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One, 14 Temmuz 2023, Mission Impossible — Dead Reckoning Part Two ise 28 Haziran 2024'te sinemalarda vizyona girecek.

Kamera Arkası



Kübra Karasu