sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Ekim 2021

Monica Bellucci & Toni Collette, Komedi Filmi "Mafia Mamma"nın Kadrosuna Katılıyor!

Oscar adayı Toni Collette (Hereditary, United States of Tara) ve Monica Bellucci (Spectre, The Matrix Revolutions), Catherine Hardwicke'in (Twilight, Thirteen) en yeni komedisi Mafia Mamma'nın kadrosuna eklenecek. Dinamik ikiliye The Descendents and Children's Hospital'dan Rob Huebel eşlik edecek.

Mafia Mamma, büyükbabası öldükten sonra ailesinin İtalya'daki Mafya imparatorluğunu devralan normal bir Amerikalı anne Kristin'in (Collette) hikayesini anlatan kahkaha dolu bir komedi olacak. Kristin, cinsiyetçi bir patronla ve ailesinin evinden çıkmaya ve üniversiteye gitmeye fazlasıyla hazır olan bir oğulla uğraşarak tatmin edici olmayan bir hayat sürüyor. Dramaya ek olarak, Kristin müzisyen kocasının (Huebel) onu bir grup arkadaşıyla aldattığını keşfeder. Daha sonra büyükbabasının en güvendiği danışmanı olan Bianca'dan (Bellucci) beklenmedik bir telefon alır. Sürpriz çağrı, Kristin'i aile işini devralmak için ani ama heyecan verici bir yola sokar.



Yeni mafya komedisindeki rolüyle ilgili olarak Collette, “Bu filmi Catherine ve ekibiyle birlikte yapmaktan daha fazla heyecan duyamazdım. Sağlam bir feminist omurga ile sudan çıkmış balık eğlencesi. Sanırım hepimiz şu anda böyle canlandırıcı, kahkahalarla dolu bir hikayeyi halledebiliriz." açıklamasını yaptı.

Senaryo, Debbie Jhoon ve Michael J. Feldman tarafından kaleme alındı ve 2022 baharında İtalya'da çekimlere başlanacak. Film ayrıca daha önce 2015 komedi filmi Miss You Already'de birlikte çalışan Hardwicke ve Collette'i yeniden bir araya getirecek.

Kübra Karasu