sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Fragmanları 21 Şubat 2022

NBA All-Stars Maçlarına Özel Yeni "The Batman" Teaser'ı Yayınlandı!

NBA All-Star maçının reklamı Riddler tarafından hacklendi! 

Stadyumun dışındaki ekranlarda ilk başta NBA All-Star maçı için reklam afişi yer alırken ekran biranda arızalanmaya başladı. "Gerçeği ortaya çıkar" kelimelerinin ortaya çıkmasıyla suç görüntüleri ve ardından Riddler'ın imzası olan yeşil soru işareti ekrana geldi. Daha sonra ise Batman'in çatıya atlamasıyla filmin yeni tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Teaser'ın kendisi, Bruce Wayne ile intikamın kişileşmiş hali Batman arasındaki ince çizgiye odaklanıyor. Yeni tanıtım videosunda Robert Pattinson'ın Batman'i, Zoë Kravitz'in Catwoman'ı ve Colin Farrell'in Penguin'inin öne çıkan görüntüleri de yer alıyor. Ayrıca, bandajlarla maskelenmiş ve kaosa neden olan Paul Dano'nun Riddler'ını da görüyoruz. Jeffrey Wright'ın Komiseri Gordon'u, muhtemelen Riddler hakkında konuşurken, "Ah, bu adam çok komik" diyor. Catwoman da Batman'e yaklaşıyor, maskenin altında kim olduğunu bulmaya çalışıyor. 

NBA on TNT hesabından atılan tweet ile NBA All-Star Maçı sırasında da yeni bir fragmanın izleyiciyle buluşacağı öğrenildi. Teaserın odak noktası göz önüne alındığında yeni fragman, Dano'nun Riddler'ının Batman ile olan ilişkisinin detaylarını gösterebilir. 

Matt Reeves tarafından yönetilen filmin senaryosunu Peter Craig ve Reeves kaleme aldı. The Batman, 4 Mart'ta vizyona girecek.

Teaser
 


Kübra Karasu