sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Eylül 2022

Nick Nolte Başrollü "Eugene The Marine" Filminin Kadrosuna Yeni İsim!

Deadline, Hank Bedford imzalı Eugene The Marine filminin kadrosuna Oscar adayı Barbara Hershey'nin eklendiğini duyurdu.

Barbara Hershey filmde, geçen ay projede başrol olarak yer alacağı açıklanan üç kez Akademi Ödülü adayı Nick Nolte'ye katılıyor. Filmin, oğlunun evini satması için ona baskı yapmasıyla hayatı alt üst olmaya başlayan, eşini yeni kaybeden ve eski bir denizci olan Gene'ye odaklanacağı biliniyor.

Barbara Hershey ise hayatında yeni bir aşama oluşturan Gene ile tanışan gizemli Frances'i oynamaya hazırlanıyor. Daha önce Dixieland'ı yöneten Hank Bedford, projenin yönetmen koltuğunda oturuyor. Bedford, filmi yönetmenin yanı sıra Cesare Gagliardoni ile birlikte senaryoyu da kaleme aldı. 

BarbaraHersheyFan on Twitter: "Barbara Hershey with Nick Nolte in Paradise  Lost - 2020 https://t.co/CRRYkhZsdM" / Twitter

Hershey ve Nolte daha önce Paradise Lost adlı televizyon dizisinde birlikte çalışmışlardı. Hershey, daha önce The Portrait of a Lady'deki performansıyla Yardımcı Rolde En İyi Kadın Oyuncu dalında Akademi Ödülü adaylığı kazanmıştı. Ancak, bazı korku hayranları onu Insidious serisindeki Lorraine Lambert rolüyle tanıyabilir. 

Henüz yapım aşamasında olan Eugene The Marine için henüz bir çıkış tarihi belirlenmedi. 

Kübra Karasu