sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Mart 2023

Nicolas Cage Başrollü Dracula Filmi "Renfield"dan Yeni Fragman!

Renfield'ın yeni fragmanı, unvanlı hizmetkar (Nicholas Hoult) ile Nicolas Cage'in Kont Dracula'sı arasındaki toksik ilişkiyi sergiliyor.

Christopher McKay tarafından yönetilen Renfield, odağı vampir hikayesinden uzaklaştırarak Drakula mitosunu güncelleme sözü veriyor. Yeni fragman, Reinfield'ın şaşırtıcı hikayesine yeni bir bakış sunuyor.

Drakula'ya 93 yıl hizmet ettikten sonra Renfield, saldırgan trafik polisi Rebecca Quincy'ye (Awkwafina) aşık olur. Bu beklenmedik karşılaşma, Renfield'ı patronuyla ilişkisini yeniden düşünmeye zorlar ve uşak, Drakula ile bağlarını kesin olarak kesmeye karar verir. Bununla birlikte, Cage'in Dracula versiyonu, zehirli ilişkisini sürdürmek için her şeyi yapacak olan sahiplenici bir adam olduğu için bunu söylemek yapmaktan daha kolay olacaktır.

Renfield ve Drakula gibi tanınmış karakterleri bir ayrılık filmi perspektifinden ele almak oldukça ilginç bir fikir. Ancak yeni fragman, yaklaşan filmin nasıl heyecan verici aksiyon sahneleriyle dolu olduğunun da altını çiziyor. Orijinal Drakula hikayesinin zekice bir uyarlamasında böcek yemek, Renfield'a süper güçler vererek onu suç lordları ve kurt adamlarla yüzleşmeye uygun hale getiriyor. 

Orijinal Renfield hikayesi, The Walking Dead ve Invincible gibi hitlerin arkasındaki çizgi roman yazarı Robert Kirkman'dan geliyor. Ancak senaryo, Rick and Morty ve Community için yazar olarak görev yapan Ryan Ridley tarafından yazıldı. Ayrıca McKay kısa bir süre önce Renfield'ın, 1931'de Universal Monsters film serisini başlatan Tod Browning'in Dracula'sının devamı niteliğinde olacağını söyledi. 

Renfield'da ayrıca Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo, Bess Rouss ve James Moses Black gibi sevilen isimler de yer alıyor. Film sinema gösteriminden önce dünya prömiyerini Overlook Film Festivali'nde yapacak.

Renfield, 14 Nisan'da sinemalarda!

Türkçe Altyazılı Fragman


Kübra Karasu