sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Nisan 2022

Nicolas Cage Başrollü Dracula Filmi "Renfield"ın Çekimleri Tamamlandı!

Renfield filminin ana çekimlerinin tamamlandığı açıklandı.

Universal Pictures, Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımla yeni filmleri Renfield'ın çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Yayınlanan fotoğrafta filmin sarı ve kırmızı renklerden oluşan logosunu filmin yıldızları Awkwafina ve Nicholas Hoult ile birlikte yönetmen Chris McKay tutuyor.
 


Renfield'ın çekimleri şubat ayında başlamıştı. Henüz filmden görseller gelmedi fakat kurgu sürecinde daha çok tanıtım ürünü yayınlanması bekleniyor. Film, Nicolas Cage'in Dracula'sının tabutundan çıkıp günümüze adım attığını gösterecek. Ölümsüzlerin kralı, etrafını saran dünyanın neye dönüştüğünü anlamaya çalışırken muhtemelen birçok eğlenceli sahneyi de karşımıza çıkaracak. Ancak filmin adından da anlaşılacağı gibi bu film vampirin kendisinden çok Dracula'nın sadık hizmetkarına (Nicholas Hoult) da odaklanacak.

Bram Stoker'ın romanı Dracula'da Renfield, Drac'ın her çağrısına cevap veren ama asla sonsuz yaşamla ödüllendirilmeyen ölümlü bir adamdır. Filmde Drakula ve Renfield arasındaki ilişkiyi komediyle harmanlanması bekleniyor.

Kübra Karasu