sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Eylül 2022

Nicolas Cage ve Joel Kinnaman "Sympathy for the Devil"in Başrolünde!

Nicolas Cage ve Joel Kinnaman, İsrailli film yönetmeni Yuval Adler'in yaklaşan psikolojik gerilim filmi Sympathy for the Devil'in başrolünde yer alacak.

Luke Paradise tarafından kaleme alınan Sympathy for the Devil'in çekimlerine Las Vegas'ta başlandı. Hammerstone tarafından üretilen Sympathy for the Devil, bir gün gizemli bir yolcuyla (Cage) karşılaşan ve yolculuk ilerledikçe muhtemelen korkunç bir olaya yol açan bir sürücüyü (Kinnaman) konu alıyor. 

Yuval Adler, birçok ödül kazanan 2013 filmi Bethlehem'i yönetmesiyle tanınıyor. Ayrıca 2019 gerilim filmi The Operative ve 2020 gerilim draması The Secrets We Keep'in de yönetmenliğini yaptı.



Zaten övgülere yabancı olmayan Nicolas Cage ise özellikle son zamanlarda eleştirmenlerce beğenilen Pig filmiyle gündemde. Oyuncu ayrıca Ari Aster'ın yapımcılığını üstlendiği A24 komedisi Dream Scenario'da da rol alacak. Joel Kinnaman da The Suicide Squad, House of Cards ve The Killing'deki rolleriyle hafızalara kazındı.

Şu anda filmin ana detaylarının çoğu gizli tutuluyor. Sympathy for the Devil, prömiyerinin yapılması beklenen Toronto Uluslararası Film Festivali sırasında alıcılara tanıtılacak. 

Kübra Karasu