sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 19 Ekim 2021

Nicolas Cage'in Yeni Filmi "Butcher's Crossing"den İlk Fotoğraf Geldi!

National Treasure, Mandy ve The Wicker Man'in 2006'daki yeniden çevrimi gibi filmlerde rol alan Nicolas Cage, Deadline'a göre şimdi Butcher's Crossing'de rol almaya hazırlanıyor ve ilk bakış fotoğrafı daha yeni yayınlandı.

Fotoğrafta, ağır batı tarzı postlarla süslenmiş kel, sakallı bir Nicolas Cage ve sol yanağında, karakterinin yaptığı bir dövüşü veya avı ima edebilecek bir yara izi görüyoruz. Montana'da yapımına başlanan filmde Cage, Miller adında bir bufalo avcısı olarak karşımıza çıkacak. Yönetmenliğini Gabe Polsky'nin üstlendiği film, John Williams'ın 1960 yılında yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanacak.



1870'lerde geçen kitap, Ralph Waldo Emerson'un doğayla bağlantı kurmak için batıya doğru ilerlerken yazılarından ve felsefesinden ilham alan, Harvard'ı bırakan genç William Andrews'un hikayesini anlatıyor. Kendini Kansas kasabası Butcher's Crossing'in ortasında bulur. Kasaba bir doları nasıl boşa harcayacağını bilen paraya susamış adamlarla dolu. Maceraya hazır olan genç adam, Kansas'ın ötesindeki hiç bitmeyen dev yaratık sürülerini aramak için Butcher's Crossing'nden ayrılırken Miller (Cage) liderliğindeki bir grup bufalo avcısına katılır. Bufaloların vaat edilmiş topraklarına vardıktan sonra, yolculuk hızla, erkekleri parasız veya cansız bırakabilecek bir hayat ve akıl sağlığını riske atan bir maceraya dönüşür.

Cage'in son filmi Pig, Rotten Tomatoes'da gerçek dışı bir puan olan yüzde 97'yi almayı başardı. Film hem eleştirmenlerden hem de hayranlardan inanılmaz iyi eleştiriler almaya devam ediyor. 

Kübra Karasu