sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 23 Nisan 2022

‘’Nike’’ Filmi Geliyor! ‘’Ben Affleck’’ ve ‘’Matt Damon’’, Yeniden Bir Arada!

Ben Affleck ve Matt Damon, spor giyim markası Nike ve basketbolcu Michael Jordan etrafında dönen bir dram filmi için tekrar bir araya geliyor.




En son usta yönetmen Ridley Scott'ın "Son Düello" filminde birlikte rol alan oyuncular Matt Damon ve Ben Affleck, yeni bir film projesi için tekrar bir araya geliyor. İkili, spor giyim markası Nike’ın hikâyesini konu alan bir dram filminde beraber yer alacak.

Matt Damon ve Ben Affleck, 1998 yılında ortak senaryosunu yazdıkları "Good Will Hunting" ile Oscar kazanmıştı. O yüzden filme dair beklentiler bir hayli yüksek gibi.



Matt Damon’ın 1980’lerin ortasında Nike’ı yöneten Vacarro'yu canlandıracağı filmin yönetmen koltuğunda ise Ben Affleck oturacak. Filmin yapımcılığını da üstlenecek olan Affleck, ayrıca Nike’ın kurucu ortağı Phil Knight’ı canlandıracak. Amazon Studios, Skydance Sports ve Mandalay Pictures'ın yapımcılığı üstleneceği film, Vacaro'nun basketbol oyuncusu Michael Jordan'ın peşinden koşmasını ve bu süreçte Nike şirketini büyütmesini ele alacak. 

Mert Altun.