sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Eylül 2022

"Now You See Me 3" (Sihirbazlar Çetesi 3) Geliyor: Yönetmen Belli Oldu!

Now You See Me (Sihirbazlar Çetesi) serisinin üçüncü filmi yolda ve Lionsgate film için yönetmenini bulduğunu duyurdu.

Yeni Now You See Me filminin yönetmen koltuğunda Ruben Fleischer oturacak. Ayrıca Seth Grahame-Smith tarafından yazılacak olan son senaryo taslağını da denetleyecek.

Ruben Fleischer, kariyeri boyunca, Zombieland ve Zombieland: Double Tap dahil olmak üzere bir çok önemli filme imza attı. En son, dünya çapında 400 milyon dolar hasılat elde eden Tom Holland başrollü Uncharted'ı yönetti. Ayrıca Venom'u (dünya çapında 850 milyon dolar) yönetti ve baş yapımcı olarak Venom: Let There Be Carnage'de yer aldı. 

İlk Now You See Me, 2013'te yayınlandı ve etkileyici gösterileri ve yalnızca illüzyonların nasıl yapıldığını keşfetmekle kalmayıp aynı zamanda daha fazla kaosa neden olmadan grubu durdurmak için FBI ve Interpol'ü peşine takan The Four Horseman adlı bir grup yetenekli illüzyonisti konu aldı. Devam filmi Now You See Me 2, büyük bir teknoloji dehası Walter Mabry'nin (Daniel Radcliffe) etik olmayan uygulamalarını ortaya çıkarmak için grubun (bir üye ayrıldıktan sonra yeni bir üyeyle) yeniden bir araya geldiğini gördü. Ancak, grup henüz en iddialı yanılsamalarından birini yaratmaya ve gerçekleştirmeye zorlandığından, bu seçim değildi.

Now You See Me 3 Reportedly Back On Track, Original Cast Returning - We Got  This Covered

Her iki film de Jesse Eisenberg, Dave Franco, Woody Harrelson, Morgan Freeman, Michael Caine ve Mark Ruffalo karşımıza çıkmıştı. Isla Fisher ilk filmde yer aldı ancak devam filmi için geri dönmedi, Lizzy Caplan onun yerine ekibe katılmıştı. Louis Leterrier'in yönettiği ilk filmi Ed Solomon, Boaz Yakın ve Edward Ricourt yazdı. 

Fleischer, yaklaşmakta olan film hakkında Deadline'a, "Bu dünyada kesinlikle sevdiğim üç şey var... Jesse Eisenberg, Woody Harrelson ve sihir. Bu iki yetenekli oyuncuyla ve 'Now You See Me' filmlerinin diğer inanılmaz kadrosuyla çalışma şansına sahip olmak bir rüyayı gerçekleştiriyor. Ömür boyu soygun filmlerinin hayranıyım, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı gizemler ve çarpıklıklar beni içine çekiyor. Hırsızlar sihirbaz olduğunda bu daha da doğru oluyor. Yeni bir filme ve eğlenceli yeni karakterlere taze ve heyecan verici bir yol açabilirim, bu yüzden daha da derine inmek için heyecanlıyım." dedi.

Bobby Cohen ve Secret Hideout'tan Alex Kurtzman üçüncü filmin yapımcılığını üstlenecek. Meredith Wieck ve Chisom Ude ise Lionsgate projesinde yönetici yapımcı. Şimdilik oyuncu kadrosunun geri dönüp dönmeyeceğine dair bir açıklama yapılmadı.

Kübra Karasu