sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Eylül 2021

Önümüzdeki Ay Vizyona Girecek Olan "Dune" Filminden Kamera Arkası Görüntüler Yayınlandı!

Önümüzdeki ay vizyona girecek olan Dune filmi için heyecan ve beklenti artmaya devam ediyor. Warner Bros. ve yönetmen Denis Villeneuve, Timothée Chalamet ve Zendaya arasındaki kimyayı güçlendiren bir sahne arkası videosu yayınladı.
 


Filmde; Timothée Chalamet, Paul 'Muad'Dib' Atreides'i canlandırırken, Zendaya Fremen'in sevgilisi Chani'yi oynuyor. Video olay örgüsü açısından çok az şey sunsa da, yönetmen ve yıldızlar tarafından yapılan çok sayıda cesaret verici çekim ve yorum içeriyor. Klip aynı zamanda seyircilerin beklediği çöl aksiyonlarından bazılarını da gösteriyor. Villeneuve, film uyarlamasının türünü, "Dune çok zengin. Bu bir macera filmi. Bu bir yetişkinlik filmi." sözleriyle açıklıyor.



Fragmanların da açıkça belirttiği gibi; Dune, yazar Frank Herbert'in kendi hikayesine son derece sadık görünüyor. Klip, Paul'ün Chani ile ilgili vizyonlarından Muhterem Anne Gaius Helen Mohiam (Charlotte Rampling) ile yüzleşmesine kadar aynı adlı romandan öne çıkan birkaç sahneyi vurguluyor. Klipte özellikle Duke Leto Atreides (Oscar Isaac) ve Duncan Idaho (Jason Momoa) gibi karakterler yer almıyor, ancak Paul ve Chani'nin ilişkisine yapılan vurgu Villeneuve'nin yapmayı umduğu potansiyel devam filminin yolunu açıyor olabilir.

Dune, 22 Ekim'de sinemalarda izleyiciyle buluşacak.