sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Eylül 2021

Onur Buldu'nun Başrolünde Yer Aldığı "Tebessüm" Filminin Çekimleri Tamamlandı!

Onur Buldu başrollü Tebessüm filminin çekimleri tamamlandı. 

Sezgin Cengiz ve Şiyar Gedik'in yönetmenliğini üstlendiği kara mizah türündeki "Tebessüm" filminin başrolünde Güldür Güldür Show'un sevilen isimlerinden Onur Buldu yer alıyor. Buldu, bu kez dramatik bir rolle izleyici karşısına çıkacak. Filmin senaryosunu yönetmenliğini de üstlenen Cengiz kaleme aldı.

Yapımcılığını Avcı Film ve Su Yapım'ın üstlendiği "Tebessüm", ulusal ve uluslararası festivallerde yarışacak. Filmin vizyon tarihi ise henüz netleşmedi.

Filmde başrol Onur Buldu'ya Seda Türkmen, Adem Tosun, Güvenç Selekman, Özlem Gök ve Emir Çubukçu eşlik etti.

Tebessüm Filmi Resmi Özeti

Çevresi tarafından asık suratlılığı ve asosyalliği ile tanınan Mustafa İstanbul’da bir devlet dairesinde arşiv bölümünde çalışmaktadır. Mustafa’nın aranan bir katile benzemesi dolayısıyla sık sık polis kontrolüne takılması, işleri onun için iyice içinden çıkılmaz bir hale sokmaktadır. Mustafa’nın imajından hoşnutsuzluğunu bilen arkadaşı Zeki’nin, Mustafa’yı güler yüzlü gösterecek bir planı vardır ve Mustafa’yı da buna ikna eder. İşler ters gider, Mustafa’nın yeni imajı hiç de olumlu bir sonuç yaratmadığı gibi Mustafa için bundan sonra hayatında, pek de gülünecek bir şey kalmaz. Babasının Denizli’de hastaneye kaldırılıp bacağının kesildiğini öğrenir. Kesik bacağı gömmekle vazifelendirilen Mustafa ve kendisinin tam zıttı olan amcasının oğlu Mehmet kendilerini beklenmedik hataların ve absürtlüklerin içinde bulurlar.