sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Eylül 2021

Oscar Isaac Başrollü The Card Counter'dan Yeni Karakter Posterleri & Sahneler Yayınlandı!

The Card Counter'dan yayınlanan yeni afişler, Oscar Isaac, Tiffany Haddish ve Tye Sheridan'ın oynadığı üç başrolü içeriyor. Filmden yayınlanan yeni sahne videoları ise Martin Scorsese'nin yapımcılığını üstlendiği gerilimin tanıtımını yapıyor.



Paul Schrader tarafından yazılan ve yönetilen filmde Oscar Isaac; kumarhaneden kumarhaneye yaptığı seyahatlerde mümkün olduğunca anonim olarak yaşayan William Tell'i canlandırıyor. Her iki adama da haksızlık etmiş olan bir askeri albaydan (Willem Dafoe) intikam almak için Circ (Tye Sheridan) tarafından bir komploya çekilir. Tell, kendisini ve Circ'ı kurtarmayı umarken geçmişinden kaçmanın imkansız olduğunu kanıtlıyor; özellikle gizemli bir finansal destekçinin (Tiffany Haddish) Tell a World Series of Poker turnuvası için bahis yapmasından sonra.



The Card Counter 10 Eylül'de yurtdışında vizyona giriyor fakat Türkiye için vizyon tarihi henüz netlik kazanmadı. Film, aynı zamanda 2 Eylül'de Venedik Film Festivali'nde galasını yaparak Isaac'in festivalde galası yapılacak ikinci filmi oldu. Iscaac'in yer aldığı diğer film Dune, yarışma dışı kategorisinde de gösterime girerken; The Card Counter ise yarışmaya dahil.



Filmden Sahneler