sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 04 Mayıs 2020

Oyuncu Elif Erol Latin Amerika' da Gönülleri Fethetti!

Ünlü oyuncu Elif Erol’ un başrollerinde yer aldığı  Latin Amerika ülkelerinde yayınlanan dizisi “ Omer Suenos Rabados'da '' dacanlandırdığı “Hülya Metehanoğlu” karakteri ile sergilediği başarılı performansı İspanya,Kolombiya,Porto Riko,El Salvador gibi ülkelerde çok yoğun yaşanan covid-19 günlerinde halkın sevgisini kazandı.
İyi derecede İngilizce ve İspanyolca konuşan oyuncu ayrıca güzelliği, naifliği ve zerafeti ile de izleyiciyi mest etti.Oyuncu Sosyal medya hesabından hergün yüzlerce mesaj yağmuruna tutuluyor ve tek tek hepsine cevap vererek hayranlarının gönlünü bir kez daha fethediyor.
Dizinin yayınlandığı tv kanalından ve diğer büyük kanallardan gelen program teklifi ve dergi çekimlerini  kabul eden güzel oyuncu küresel sıkıntılar biter bitmez İspanya ve Kolombiya’ya gideceğini belirtti.Aynı dizi ilk olarak Bosna Hersek’de “ Ranjene Ptice” ismiyle yayınlandığı süreçte hayran kitlesini oldukça büyüten oyuncu kendini Latin Amerikada' da kanıtlayınca, Türkiye’ de yeni sezon için teklifleri şimdiden değerlendirmeye başladı.
Elif Erol, konservatuar mezunu ve tiyatro kökenli oyuncu olmasının yanı sıra aynı zamanda profesyonel dansçı da.  Uluslararası lisanslı antrenör ve Dövüş  gibi sayısız yeteneği ile de yapımcıların teklif götürdüğü oyuncular listesinde üst sıralarda yerini şimdiden aldı.