sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 03 Nisan 2021

Oyuncu Gizem Güneş'ten Samimi Açıklamalar!

Doğal güzellikleri ekranlara taşıyan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde canlandırdığı Feride karakteri ile sevenlerini kendisine hayran bıraktıran genç ve başarılı oyuncu Gizem Güneş hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

İstanbul Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği Altın 61 Ödülleri kapsamında 'Yılın Yıldızı Parlayan Oyuncusu' seçilen Gizem Güneş;  Ferit Ömeroğlu'na verdiği demeçlerde, "Ordu’da set çekmek İstanbul’daki setten daha farklı." diyen oyuncu, aşk hayatına da değinerek "Birini çok sevmişsindir ve o seni üzmüştür. O yüzden şimdi böyle sevdiğim insanlara sevgimi sözle gösteremiyorum. " açıklamasında bulundu.

İnsanlara karşı mesafesini koruduğunu belirten Güneş'in verdiği röportajdan öne çıkan başlıklar şu şekilde: Mesafen var mı? Beni ilk gören insanlar burnu havada veya mesafeli görüyor. Sadece insanları önce tanımam gerekiyor. Ben seviyorum o duvarımı. Gerçek Gizem’i tanımayı hak etmesi gerekiyor. Seni tanımayı hak eden insan fark etmeden kaçarsa ne olacak? Kendini göstermediğin için kaybedersen ne olur? Kendi bilir. Ailem ve çok yakın arkadaşlarım benim en saçma hallerimi bilir. Ben komik olduğumu düşünüyorum ve insanları eğlendirmeyi çok seviyorum. ... Severken daha açık olmayı denedin mi? Ben yine de çok dile getirmekten hoşlanmıyorum. Bu güçlü gözükme meselesinden kaynaklı. Yine bu travmatik geçmişe dayalı bir şey. Birini çok sevmişsindir ve o seni üzmüştür. O yüzden şimdi böyle sevdiğim insanlara sevgimi sözle gösteremiyorum. Ama davranışlarımla gösteriyorum. Onu yaşatan kişi ne yapıyor biliyor musun? Evet, biliyorum. Takip ediyor musun? Hayır, aynı yerde oturuyoruz. Çevremiz ortak. Ama ben onu affettim. Kızgın veya öfkeli değilim. Sadece bana yaşattığı şey bende kaldı. Onun kendisi ile alakalı bir şey yok şu an. Sadece durumla alakalı sıkıntım var. Onu, ona yüklemiyorum. Çünkü yaşımız çok küçüktü. Kaynak: Hürriyet - Ferit Ömeroğlu