sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 14 Aralık 2022

Patty Jenkins'den "Star Wars: Rogue Squadron" Hakkında Yeni Açıklama: Projeye Geri mi Dönüyor?

Yönetmen Patty Jenkins, hem Wonder Woman 3 projesi hem de Star Wars spin-off'u Rogue Squadron ile ilgili sessizliğini bozdu.

Patty Jenkins, projenin yönetmeni olduğu ilk olarak Aralık 2020'de duyurulmuştu. Ancak, Eylül 2022'de projenin yaratıcı farklılıklar nedeniyle kargaşa içinde olduğuna dair söylentiler başladı. Daha sonra da yönetmenin projeden ayrıldığı açıklandı. Bu süreci sessiz geçiren Jenkins, ilk açıklamasını Twitter'dan yaptı.



Jenkins Twitter'dan yaptığı yeni bir paylaşımla bu konuyla ilgili ayrıntıları açıkladı. Açıklamada Jenkins, Rogue Squadron'un hala aktif geliştirme aşamasında olduğunu ve yönetmen olarak projeye bağlı kaldığını söyledi. Eğer proje gerçekleşirse Star Wars serisinin ilk kadın uzun metrajlı film yönetmeni olacak. Jenkins'in tweeti:

"Rogue Squadron'dan uzun ve verimli bir geliştirme sürecinden sonra, bunun yeterince erken olamayacağı anlaşıldığında ayrıldım ve Wonder Woman 3'ü daha fazla geciktirmek istemedim. Lucasfilm benden Wonder Woman 3'ün iptalinden sonra Rogue Squadron'a geri dönmeyi düşünmemi istedi ki bunu yapmaktan onur duydum, ben de kabul ettim. Benimle yeni bir anlaşma yaptılar. Aslında, hala üzerinde çalışıyorum ve bu proje o zamandan beri aktif olarak geliştiriliyor. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ancak potansiyelini dört gözle bekliyorum."

Patty Jenkins, Wonder Woman 3'ün iptalinin ardından yeni Star Wars projesine geri dönmüş oldu. Star Wars: Rogue Squadron hakkındaki yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu