sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Aralık 2022

Pedro Pascal Başrollü "The Uninvited" Filminin Kadrosu Genişliyor!

The Uninvited filminin kadrosu yeni bir yıldızın daha katılımıyla şekillenmeye devam ediyor.

Deadline'ın haberine göre, komedi filmi The Uninvited'ın kadrosuna Emmy ve BAFTA Ödülü adayı aktör Rufus Sewell katıldı. Sewell, daha önce duyurulan Elizabeth Reaser, Walton Goggins, Lois Smith ve Pedro Pascal ile birlikte rol alacak.

Ayrıca Sewell ile birlikte yakın zamanda Hawaii Five-0 ve popüler suç dizisi The Cleaner Lady'de rol alarak İngilizce konuşulan daha fazla projeye imza atan Arjantinli aktris Eva De Dominici de tanıtıldı. Filmin, devam eden bir partiyi yarıda kesen ve sonuç olarak "bir hatalar komedisi, derin hesaplaşmalar ve hayatın yeniden düzenlenmesi"ni başlatan davetsiz bir konuğu takip edeceği biliniyor.



Foton Pictures ve Rosebud Pictures imzalı uzun metrajlı filmin çekimleri şu anda Los Angeles'ta devam ediyor. The Uninvited, daha önce Leonardo DiCaprio ile birlikte yazdığı çevre belgeseli The 11th Hour ve gözlemsel kısa film This Is All Of Us da dahil olmak üzere belgeselleri yönetmeye odaklanan Nadia Conners'ın ilk uzun metrajlı filmi olacak. 

The Uninvited'ın oyuncu kadrosunda Kate Comer (King Knight), Michael Panes (The Man in the Woods), Annie Korzen (Taming Kate) ve Roland Rubio da yer alıyor. Conners, ilk anlatı filmi üzerinde çalışırken şunları söyledi; “İlk yönetmenlik denememde güçlü kimyaya ve dinamik yapımcılara, inanılmaz derecede yetenekli bir oyuncu kadrosuna sahip olmak gerçekten bir hayalin gerçekleşmesi.” 

Kübra Karasu