sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 11 Haziran 2020

Pınar Altuğ Dizi Dünyasında Bir İlke İmza Atıyor

17 yıl boyunca "Çocuklar Duymasın" adlı dizide rol alan güzel oyuncu Pınar Altuğ Atacan, "Altın Kod 520" dizisi ile setlere geri dönmeye hazırlanıyor.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve yaptığı paylaşımlarda sürekli takipçileri ile polemik yaşayan Pınar Altuğ, sürpriz bir dizi ile hayranlarının karşısına geçmeye hazırlanıyor.

Son dönemde yapmış olduğu canlı yayınları ile hayranları ile sürekli etkileşim halinde olan Pınar Altuğ. "Altın Kod 520" adlı projede kamera karşısına geçecek. Altuğ, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşıma "Stüdyom hazır" yazdı.Ebru Akel ve Emel Müftüoğlu gibi oyuncuların da yer aldığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı bile. Dışarıdan bakıldığında, polisiye dizisi gibi görünen ancak işin içinde biraz da komedi olduğu anlaşılan dizi, şu an belirsizlik içinde. Bu belirsizlik elbette sadece senaryo ile ilgili olacak. Bunun dışında neredeyse bütün detaylar belirlendi. Hatta Altın Kod 520 dizisi için yeni oyuncular bile alındı. Fakat anlaşıldığı kadarıyla işin büyük bölümü Pınar Altuğ’un üzerinden ilerleyecek. İşte dizinin fragmanı..