sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Mayıs 2022

Pixar'ın Yeni Animasyon Filmi "Elemental"ın İlk Bakış Fotoğrafı Yayınlandı!

Pixar'ın merakla beklenen yeni animasyon filmi Elemental'dan ilk kare yayınlandı.

16 Haziran 2023'te vizyona gireceği konuşulan Elemental'in yayınlanan konsept sanatında, dört elementten oluşan şehirde dolaşan iki ana karakteri (Wade ve Ember) görüyoruz.

Film, izleyicileri akıcı bir adam ve zıt unsurlardan oluşan ateşli bir kadınla bir yolculuğa çıkaracak. Beraber dört elementin (toprak, rüzgar, ateş ve su) birlikte yaşadığı bir şehri keşfedecekler. Bu maceralarında ateş ve su aralarındaki bariz farklılıklara rağmen ne kadar çok ortak noktaları olduğunu anlayacak. Peter Sohn filmin yönetmen koltuğunda oturuyor.

İlk Kare



Yönetmen yaptığı açıklamada, "Ailem 1970'lerin başında Kore'den göç etti ve Bronx'ta hareketli bir market inşa etti. Biz de ümitleri ve hayalleri olan yeni bir ülkeye giden birçok aile arasındaydık. Adeta hepimiz büyük bir salata kasesinde kültürler, diller ve güzel küçük mahallelere karışıyorduk. Beni Elemental'e götüren şey buydu." dedi.

Pixar'ın yeni Toy Story filmi Lightyear'ın da 12 Eylül'de vizyona girmesi bekleniyor. Başrolde uzay yolcusu olarak Buzz Lightyear'ı seslendiren Chris Evans'ın yer aldığı film, komutanı ve mürettebatıyla birlikte Dünya'dan 4,2 milyon ışıkyılı uzaklıktaki bir gezegende sıkışan Lightyear'ın başına gelenleri konu alacak. 

Kübra Karasu